Projekteringsledare och Projektledare

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din drivkraft och strategiska infallsvinkel för att hjälpa våra kunder från idéstadiet fram till överlämnandet av färdig produkt. Det innebär både nybyggnader samt ombyggnader åt både små och stora kunder. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har erfarenhet från entreprenör, konsult eller beställarroller. Om du är vår nya Projekteringsledare och Projektledare - klicka på knappen ”Ansök” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet Byggnader

Som vår nya Projekteringsledare och Projektledare kommer du att vara en del av vår division Byggnader. Som projekteringsledare eller projektledare kommer du att vara en del av en grupp som är ca 25 medarbetare. Inom gruppen har vi har flera olika kunskapsområden som exempelvis anläggning, miljö och hållbarhet, installationsledning och projekt/byggledning, besiktning samt ett antal olika av specialistkunskaper. Största delen av våra kunder är långsiktiga flergångskunder, tex kommuner, Akademiska hus, Wasakronan, Statens fastighetsverk, Swedavia, Specialfastigheter, Rikshem, Riksbyggen m.fl. Våra 2 största uppdrag just nu är Uppsalas nya Stadshus och Uppsalas nya kollektivtrafiks bussdepå.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • projektledning, rådgivning och projekteringsledning
  • besiktning, beskrivning
  • kalkylering, riskhantering

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

  • Minst 5 års erfarenhet av projektledning och/eller projektering inom fastighetsbranschen
  • Haft olika roller inom fastighetsbranschen
  • Har en relevant utbildning, föredragsvis högskoleutbildning dock ej ett krav

Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.

Välkommen till vår Buildings-division

Som en av världens 10 största konstruktörer arbetar Ramboll på mer än 10 000 byggprojekt varje år. 4 000 experter över hela världen fokuserar på att skapa innovativa, hållbara och levande byggnader. Vi lägger särskild vikt vid att balansera kulturella, sociala och fysiska värden för att förbättra livskvaliteten för kunden, slutanvändaren och samhället.

Ramboll in Sweden

At Ramboll your professional passion powers high quality and innovation from the idea phase over strategy development to execution of projects that add the Ramboll touch on a sustainable future.

Being a foundation owned company our deeply rooted core values direct us to always work from the highest ethical standards, and we trust and expect you to take responsibility and make decisions you can be proud of. Ramboll is the 4th largest engineering, design and consultancy company in Sweden.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 30-01-2019.

Ansøgningsfrist 2019-01-30
Arbejdssted Uppsala

Rambøll Danmark

Rambøll Danmark
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000
Fax:+45 5161 1001

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918