Landskapsarkitekt

Vi inviterer deg til å ta i bruk din/ditt innovasjonskraft og nysgjerrighet sammen med din erfaring som landskapsarkitekt i en stilling hvor du får bidra til nye bærekraftige løsninger både innen byplanlegging, landskap, byrom og byggeri. For denne rollen trenger du en master i landskapsarkitektur og du liker utfordringer og har et brennende engasjement for faget. Er du vår nye Landskapsarkitekt? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår arkitektur og byutviklings avdeling

Som vår nye Landskapsarkitekt blir du en del av en avdeling som har i dag 18 arkitekter og landskapsarkitekter som jobber i spennet mellom by- og områdeplanlegging og detaljprosjektering bygg. Vi jobber med prosjekter innenfor byrom, offentlig grøntanlegg, undervisningsinstitusjoner, boliger, næringsbygg, helse, infrastruktur, mulighetsstudier og analyser. Våre prosjekter omfatter alle faser, alle skalaer fra områdeplan via reguleringsplan til detaljfasen. Det gode livet, mellomrommet, blågrønne løsninger og tverrfaglig samarbeid er noe av det vi har stort fokus på.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

  • Prosjekter hovedsakelig i regionen, men også noen ganger nasjonalt.
  • Prosjekter innen både komplekse byutviklingsoppdrag til mindre byomformingsoppgaver til boligprosjekter samt ombygging og rehabilitering.

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Master i landskapsarkitektur
  • God kjennskap til AutoCad/Civil 3D og Novapoint
  • God kjennskap til Adobe Creative
  • Opptatt av estetikk, god formidlingsevne
  • Erfaring fra detaljprosjektering

I denne rollen vil det være en fordel om du også: har tverrfaglig fokus, miljøfokus, evne til å tenke strategisk, lyst og evne til å arbeide utadrettet mot kunder og samarbeidspartnere og god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk.  

Velkommen til vår  divisjon for bygg & arkitektur 

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 27/01/2019.

Har du spørsmål?
Kontakt Seksjonsleder Landskap Else Dybkjær mob: 474 65 151 mail: else.dybkjaer@ramboll.no  eller Avdelingsleder Arkitektur og Byutvikling Anne Merethe Skogland mob: 971 05 099 mail: anne.merethe.skogland@ramboll.no

Ansøgningsfrist 2019-01-28
Arbejdssted Stavanger

Rambøll Danmark

Rambøll Danmark
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000
Fax:+45 5161 1001

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918