Brandkonsult

Vi erbjuder dig möjligheten att använda ditt intresse för morgondagens teknik och din erfarenhet som brandkonsult för att nyttja dina expertkunskaper och på bästa sätt tillgodose kundens önskemål, samtidigt som du bidrar till ett säkrare samhälle. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har en brandingenjörsexamen och viss erfarenhet som konsult eller från räddningstjänst. Om du är vår nya Brandkonsult - klicka på knappen ”Ansök” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet Brand & Risk

Som vår nya Brandkonsult kommer du att vara en del av vår enhet Brand & Risk i Stockholm. En sammansvetsad grupp på 7 personer med en god variation av ålder och kön. Alla inom enheten har sin unika kompetens vilket bidrar till att vi kan lära av varandra och på så sätt bli starkare tillsammans. Inom enheten uppmuntras till personlig utveckling inom det område du själv är intresserad av. Ditt ansvar och dina utmaningar bygger på din vilja och förmåga att växa. Som en del av den större koncernen har vi även möjlighet att lära oss av våra kollegor från andra länder där vi träffas regelbundet och utbyter erfarenheter inom specifika frågeställningar. Vi sitter på Ramboll Sveriges huvudkontor beläget vid Mariatorget mitt på Södermalm med goda kommunikationsmöjligheter och bra utbud av lunchrestauranger.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Tolkning och tillämpning av relevanta myndighetskrav
  • Brandskyddsteknisk projektering
  • Rådgivning till övriga konsulter
  • Brandtekniska utredningar såsom brandfarlig vara, CFD-simuleringar eller ventilationsbrandskydd.
  • Brandskyddsteknisk documentation

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

  • Brandingenjörsexamen från LTH eller LTU
  • Meriterande om du har arbetslivserfarenhet som konsult eller från räddningstjänst

Du är en person som är analytisk och grundlig, med ett djupt intresse för att utveckla framtidens teknik. Du presterar som bäst när du får arbeta med meningsfull teknik i varierande projekt och din kompetens kommer till sin rätt när du kombinerar din tekniska expertis och affärsförståelse som rådgivare till våra kunder. För att du ska fortsätta prestera på topp krävs möjlighet till kompetens- och vidareutveckling samt ett uppmuntrande och tillitsfullt ledarskap.

Välkommen till vår Buildings-division

Som en av världens 10 största konstruktörer arbetar Ramboll på mer än 10 000 byggprojekt varje år. 4 000 experter över hela världen fokuserar på att skapa innovativa, hållbara och levande byggnader. Vi lägger särskild vikt vid att balansera kulturella, sociala och fysiska värden för att förbättra livskvaliteten för kunden, slutanvändaren och samhället.

Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största  teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter  på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 01-02-2019.

Ansøgningsfrist 2019-02-01
Arbejdssted Stockholm

Rambøll Danmark

Rambøll Danmark
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000
Fax:+45 5161 1001

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918