VVS Ingenjör

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din erfarenhet av arbete som VVS-ingenjör  för att vara med på en tillväxtresa där du kommer att arbeta med spännande uppdrag, både nationellt och internationellt. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har något års erfarenhet av arbete som VVS-ingenjör och vill fortsätta din utvecklingsresa på Ramboll. Vi vill gärna tillsammans med dig diskutera dina intresseområden och anpassa tjänsten i samråd.. Om du är vår nya VVS Ingenjör - klicka på knappen ”Ansök” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet i Sundsvall

Som vår nya VVS Ingenjör kommer du att vara en del av vår grupp i Sundsvall som består av ett 30-tal medarbetare inom både el och VVS. VVS gruppen är i en tillväxtfas och vi ser att den här personen kommer vara en av nyckelpersonerna. Vi har precis fått nya fräscha lokaler i Sundsvall som ligger trevligt beläget i centrala Sundsvall.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Konstruktion av VVS-system, utredningar och/eller energieffektiviseringar.
  • Att arbeta i projekt nationellt med fokus på Sundsvallsområdet. Möjligheter att arbeta internationellt om intresse finns.
  • Utvecklas i din roll som VVS-ingenjör för att kunna bli expert inom ett område eller ta ett större ansvar vid uppdragsledning

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

  • eftergymnasial utbildning inom VVS-området eller akademisk utbildning
  • 1-3 års erfarenhet av arbete som VVS-ingenjör eller som projektledare hos installationsbolag.
  • kunskap i Magicad och Autocad, erfarenhet av Revit är meriterande.
  • goda kunskaper i svenska och engelska

Du är en person som är analytisk och grundlig, med ett djupt intresse för att utveckla framtidens teknik. Du presterar som bäst när du får arbeta med meningsfull teknik i varierande projekt och din kompetens kommer till sin rätt när du kombinerar din tekniska expertis och affärsförståelse som rådgivare till våra kunder. För att du ska fortsätta prestera på topp krävs möjlighet till kompetens- och vidareutveckling samt ett uppmuntrande och tillitsfullt ledarskap.

Välkommen till vår Buildings-division

Som en av världens 10 största konstruktörer arbetar Ramboll på mer än 10 000 byggprojekt varje år. 4 000 experter över hela världen fokuserar på att skapa innovativa, hållbara och levande byggnader. Vi lägger särskild vikt vid att balansera kulturella, sociala och fysiska värden för att förbättra livskvaliteten för kunden, slutanvändaren och samhället.

Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största  teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter  på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 27/01/2019.

Ansøgningsfrist 2019-01-27
Arbejdssted Sundsvall

Rambøll Danmark

Rambøll Danmark
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000
Fax:+45 5161 1001

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918