Erfaren Bergprojektör

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din erfarenhet från bergmekanik och byggledningi för att arbeta med små och stora infrastrukturprojekt. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har erfarenhet av liknande arbete inom infrastruktur och gruvnäring och motiveras av en roll där du får agera rådgivare till våra kunder. Om du är vår nya Erfaren Bergprojektör - klicka på knappen” Ansök” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet Samhällsbyggnad

Som vår nya Erfaren Bergprojektör kommer du att vara en del av vår Transport-division och del av vårt affärsområde Samhällsbyggnad. Enheten består av 15 medarbetare fördelade på Stockholm och Luleå kontoren. Enheten arbetar tex med projektering av delar i Norrbotniabanan och utbyggnaden av nya tunnelbanan.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Agera uppdragsledare och teknikansvarig
  • Stötta medarbetare i deras dagliga arbete
  • Projektering (AMA-beskrivningsteknik, design, dimensionering och samordning av ritarbete).

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

  • Liknande arbete inom infrastruktur eller gruvnäringen
  • Injektering, bergmekanik, byggledning eller anbudsarbetet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då du främst kommer att arbeta med svenska projekt och koncernspråket är engelska

Du är en person som är analytisk och grundlig, med ett djupt intresse för att utveckla framtidens teknik. Du presterar som bäst när du får arbeta med meningsfull teknik i varierande projekt och din kompetens kommer till sin rätt när du kombinerar din tekniska expertis och affärsförståelse som rådgivare till våra kunder. För att du ska fortsätta prestera på topp krävs möjlighet till kompetens- och vidareutveckling samt ett uppmuntrande och tillitsfullt ledarskap.

Välkommen till vår Transport-division

Våra 3000 experter skapar innovativa, hållbara och levande miljöer världen över. Från flygplatser till broar, tunnlar och järnvägar arbetar vi för att människor och varor ska kunna förflyttas på det mest effektiva och hållbara sättet. Vårt fokus på "Smart Mobility" säkerställer att vi med digitalisering som hjälp skapar stadsplaner som integrerar alla former av transport.

Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största  teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter  på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 15/02/2019

Ansøgningsfrist 2019-02-15
Arbejdssted Luleå

Rambøll Danmark

Rambøll Danmark
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000
Fax:+45 5161 1001

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918