PROJEKTLEDARE

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din erfarenhet av projektledning  för att vara med och utveckla och driva kunders projekt . För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har erfarenhet av projektledning av både stora och små projekt och vill ta ditt nästa steg i karriären på ett globalt företag. Om du är vår nya Projektledare - klicka på knappen ”Ansök” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet fastighet

Som vår nya Projektledare kommer du att vara en del av vår enhet inom fastighet och tillhöra avdelningen projektledning i Stockholm. På enheten arbetar idag 11 personer med olika specialistkompetens inom byggledning och projektledning. Vi jobbar idag i en rad olika uppdrag för olika företag som exempelvis SISAB, Scandinavian Expo och ombyggnationen av Gallerian i Stockholm (Urban Escape). Vi utför uppdrag både ute hos kund, på projektkontor eller på Rambolls kontor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Att leda kundens projekt från tidiga skeden till slutfas
  • Att på ett strukturerat sätt få projektet att gå framåt
  • Att vara en ambassadör för Ramboll ute hos kund
  • Vara en mentor till juniora medarbetare på Ramboll genom att engagera dem i project
  • Utifrån dina intressen, kunna specialisera dig inom exempelvis miljösamordning, projekteringsledning eller tids- och skedesplanering

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

  • En civilingenjör- eller högskoleingenjörsexamen inom bygg eller fastighet
  • minst 5 års erfarenhet från att arbeta med projektledning inom hus- eller markprojekt
  • erfarenhet av att skriva i beslutsunderlag och utlåtanden till olika typer av beslutsfattare
  • mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.

Välkommen till vår Buildings-division

Som en av världens 10 största konstruktörer arbetar Ramboll på mer än 10 000 byggprojekt varje år. 4 000 experter över hela världen fokuserar på att skapa innovativa, hållbara och levande byggnader. Vi lägger särskild vikt vid att balansera kulturella, sociala och fysiska värden för att förbättra livskvaliteten för kunden, slutanvändaren och samhället.

Ramboll in Sweden

At Ramboll your professional passion powers high quality and innovation from the idea phase over strategy development to execution of projects that add the Ramboll touch on a sustainable future.

Being a foundation owned company our deeply rooted core values direct us to always work from the highest ethical standards, and we trust and expect you to take responsibility and make decisions you can be proud of. Ramboll is the 4th largest engineering, design and consultancy company in Sweden.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 2019-02-03.

Ansøgningsfrist 2019-02-03
Arbejdssted Stockholm

Rambøll Danmark

Rambøll Danmark
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000
Fax:+45 5161 1001

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918