Päällystysurakoiden rakennuttaja / valvoja (toimipiste valittavissa)

Haemme vakituiseen työsuhteeseen päällystysurakoiden rakennuttajaa/valvojaa infraomaisuuden hallinta -yksikköön Etelä-Suomeen. Toimimme ympäri Suomea ja teemme laaja-alaisesti infraomaisuuden hallintaan liittyviä selvityksiä ja konsultointia infran elinkaaren ajalle lähtien päällysteiden ylläpidon rahoitustarkasteluista aina korjauskohteiden valintaan, hankintaan ja valvontaan asti. Oletko tiimimme uusi päällysurakoiden rakennuttaja tai valvoja? Lähetä hakemuksesi linkistä Hae työpaikkaa.

Inviting bright minds
Haluatko laajentaa osaamistasi ja kehittyä asiantuntijana avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä? Teemme työtämme, jotta ympäristö ja ihmiset kukoistavat. Inspiroivat hankkeemme ja innovatiiviset ratkaisumme vievät alaamme eteenpäin. Rambollaisena teet työtäsi kansainvälisessä yrityksessä, joka on laajentunut menestyksekkäästi perustamisesta 1945 alkaen. Yhdessä viemme kehitystä eteenpäin ja vaikutamme yhteiskunnan, yritysten ja ihmisten arkeen sekä Suomessa että eri puolilla maailmaa.

Tervetuloa infraomaisuuden hallinta -yksikköön!
Toimimme ympäri Suomea ja teemme laaja-alaisesti infraomaisuuden hallintaan liittyviä selvityksiä ja konsultointia infran elinkaaren ajalle lähtien päällysteiden ylläpidon rahoitustarkasteluista aina korjauskohteiden valintaan, hankintaan ja valvontaan asti.

Keskeiset työtehtäväsi ja vastuusi:

Toimenkuvaasi kuuluvat päällystyskohteiden valvontaan, laadunhallintaan ja korjauskohteiden suunnitteluun liittyvät tehtävät sekä soveltuvin osin päällysteiden ylläpidon kehitys- ja konsultointihankkeet. Toimipisteesi on Espoossa tai Tampereella. Myös muut Rambollin Etelä-Suomen toimipisteet ovat mahdollisia.

Etene kohti tavoitteitasi
Rambollissa tuemme henkilökohtaista ja ammatillista kehittymistäsi, jotta pääset kasvamaan osana yrityksemme menestymistä. Avoimen tehtävän osalta arvostamme ja odotamme sinulta infran valvontatehtäviin soveltuvaa rakennusalan koulutusta (insinööri, insinööri AMK) ja työkokemusta infran rakennuttamisesta, valvonnasta tai tuotannosta. Olet perehtynyt työssäsi päällystyskohteisiin ja olet kiinnostunut toteutuksesta ja valvonnasta työmaalla. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, haluat kehittyä alallasi ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa mielenkiintoisissa projekteissa.

Odotamme sinulta oma-aloitteista ja aktiivista otetta työhön, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisua sekä MS-Office ohjelmien perustaitoja. Arvostamme avointa ja vuorovaikutteista työskentelyasennetta, organisointikykyä sekä tiimityöskentelytaitoja.

Tervetuloa Kiinteistöt ja rakentaminen -osaajien joukkoomme 
Rambollin 4000 kiinteistöjen ja rakentamisen asiantuntijaa osallistuu yli 10 000 rakennushankkeeseen vuosittain eri puolilla maailmaa. Suunnittelemme monialaisesti älykkäämpiä, kestävän kehityksen mukaisia ja innovatiivisia rakennuksia. Tavoitteenamme on kiinteistöjen käyttäjien elämänlaadun parantaminen.

Ramboll Suomessa
Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteinen yhtiömme toimii Suomessa maanlaajuisesti 2400 asiantuntijan voimin. Palvelujamme ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. Kutsumme sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssamme avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä.

Hakemukset
Jätä hakemuksesi linkin kautta. Liitä mukaan CV:si, hakemuksesi ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi avoimen työtehtävän osalta. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan. Odotamme hakemustasi, joten jätä se viimeistään 31.1.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Jaakko Dietrich, puh. 040 5922 954

Ansøgningsfrist 2019-02-01
Arbejdssted Espoo

Rambøll Danmark

Rambøll Danmark
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000
Fax:+45 5161 1001

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918