Erfaren dagvattenspecialist

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din långa erfarenhet inom dagvattenhantering och stora intresse av hållbar stadsutveckling för att bidra till innovativa lösningar och framåtanda. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har flera års erfarenhet av dagvatten i stadsbyggnadsprojekt i olika skeden och är väl insatt i EU’s vattendirektiv. Om du är vår nya Erfaren dagvattenspecialist - klicka på knappen ”Ansök” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet Climate Adaptation

Som vår nya Erfaren dagvattenspecialist kommer du att vara en del av vår globala marknadssektor Ramboll Water som nationellt består av ca 120 konsulter. Du kommer tillhöra enheten Climate Adaptation med 8 medarbetare som arbetar främst med dagvattenutredningar, projektering av dagvattenanläggningar, åtgärdsplaner, skyfallsanalyser och hydraulisk modellering. Vi arbetar alltid i team, ofta med medarbetare från olika delar av landet eller Norden, för att nå bästa resultat och har en laganda med högt i tak.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Uppdragsledning
  • Ansvara för de mer komplexa uppdragen rörande dagvatten
  • Vara delaktig i kompetens- och affärsutveckling på enheten
  • Teknikansvarig i multidisciplinära uppdrag tvär project

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

  • Konsultsidan eller strategiarbete på kommun
  • Dagvattenutredningar och dagvattenprojektering
  • Multidisciplinära project
  • Anbudsskrivning
  • Goda kunskaper i engelska

Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.

Välkommen till vår Vatten-division

På Ramboll har vi ett globalt team med några av världens bästa vattenkonsulter som säkerställer en hållbar utveckling av vårt samhälle. Vi hjälper våra kunder med deras största utmaningar när det gäller att hantera vatten och vi garanterar plats för både människor och natur. Våra kärnområden omfattar klimatförändring och landskapsutveckling, säkerställande av rent dricksvatten, hantering av avloppsvatten och industriellt vatten, vattenförsörjning och resurser samt infrastruktur.


Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största  teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter  på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 25.03.2019.

Ansøgningsfrist 2019-03-25
Arbejdssted Malmö

Rambøll Danmark

Rambøll Danmark
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000
Fax:+45 5161 1001

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918