Nyutdannet ingeniør/sivilingeniør VA-infrastruktur

Vi inviterer deg til å ta i bruk din/ditt utdannelse i VA-faget i en stilling hvor du jobber løsningsorientert, initiativrikt og selvstendig under veiledning fra senior. For denne rollen trenger du engasjement for faget og erfaring fra prosjekteringsverktøy. Er du vår nye Nyutdannet ingeniør/sivilingeniør VA-infrastruktur? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Vann avdeling

Som vår nye Nyutdannet ingeniør/sivilingeniør VA-infrastruktur blir du en del av Rambøll sitt kontor i Bodø som er tverrfaglig med ca 25medarbeidere. Rambøll Vann har peket ut Bodø som største satsningsområde. VA-gruppen her, har tett samarbeid med våre kontorer i Alta og Trondheim. Vi ser etter medarbeidere som ønsker å utvikle seg sammen med vår virksomhet og våre kunder.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

Oppgaver innenfor VA-infrastruktur er knyttet til tidligfaseplanlegging, prosjektering og ledelse av prosjekter i varierte oppdrag innen tradisjonell VA-prosjektering, renovering av VA-ledninger, NoDig, overvannsproblematikk, fordrøyning, modellering av VA-systemer mm.

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Utdannelse i VA-faget, som master eller bachelor. Gjerne noen års erfaring.
  • Erfaring fra prosjekteringsverktøy, fortrinnsvis Autocad, Novapoint og evt modelleringsprogrammer (Mike urban mm.).  
  • God skriftlig og muntlig kommunikasjon både på norsk (krav: B2) og engelsk.


I denne rollen vil det være en fordel om du også: har engasjement for faget, og jobber løsningsorientert, initiativrikt og selvstendig under veiledning fra senior. Vi søker etter deg som er nyutdannet, eller junior innen VA-infrastruktur.

Velkommen til vår Vanndivisjon 

I Rambøll jobber et globalt team av vanneksperter for å sikre utviklingen av bærekraftige samfunn. Vi hjelper kundene våre å håndtere de største vannutfordringene deres, og leverer løsninger som ivaretar både mennesker og natur. Våre hovedområder omfatter klimatilpasning, landskapsarkitektur, infrastruktur for vann og avløp og forvaltning av vannressurser.

Rambøll i Norge

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 27-01-2019.

Har du spørsmål?
Kontakt Marion Trøan, telefon: 47234646, mail: marion.troan@ramboll.no

Ansøgningsfrist 2019-01-27
Arbejdssted Bodø

Rambøll Danmark

Rambøll Danmark
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000
Fax:+45 5161 1001

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918