Hållbarhetsledare

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din erfarenhet från miljö och hållbarhetsarbete inom bygg och fastighetsbranschen för att  hjälpa våra kunder från idéstadie till förvaltning. Arbetet innebär att leda och driva arbetet i ny- och ombyggnation åt små och stora kunder. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har mer än 5 års erfarenhet från miljö- / hållbarhetsarbete inom bygg- eller fastighetsbranschen, gärna som entreprenör, konsult eller i olika beställarroller. Om du är vår nya Hållbarhetsledare - klicka på knappen ”Ansök” nedan.

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra vår enhet Projektledning

Som vår nya Hållbarhetsledare kommer du att vara en del av vår miljö- och hållbarhetsgrupp på Ramboll Projektledning i Uppsala. Vår grupp erbjuder multidisciplinär kompetens inom miljösamordning och hållbarhetsledning. Våra uppdrag sträcker sig från att hjälpa kunder från idéstadie till förvaltning och omfattar att leda och driva miljö- och hållbarhetsarbete i ny- och ombyggnation åt små och stora kunder.  Största delen av våra kunder är långsiktiga och återkommande som till exempel Uppsala Kommun, Wasakronan och Swedavia. Våra två största uppdrag just nu är Uppsalas nya Stadshus och Uppsalas nya kollektivtrafikbussdepå.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Driva projekt inom miljö och hållbarhet
  • Vara kommunikatören och få samarbetet att fungera bra
  • Arbeta både övergripande och på detaljnivå i dina uppdrag och projekt
  • Dela med dig av dina tidigare kunskaper och erfarenheter till enhetens mer juniora medarbetare

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

  • Har arbetat med olika miljöcertifieringssystem för byggnader som exempelvis Miljöbyggnad, BREEAM och LEED
  • Har erfarenhet av att arbeta i olika roller i bygg- och fastighetsbranschen
  • Har relevant utbildning där högskoleutbildning ses som meriterande
  • Talar och skriver svenska och engelska

Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.

Som en av världens 10 största konstruktörer arbetar Ramboll på mer än 10 000 byggprojekt varje år. 4 000 experter över hela världen fokuserar på att skapa innovativa, hållbara och levande byggnader. Vi lägger särskild vikt vid att balansera kulturella, sociala och fysiska värden för att förbättra livskvaliteten för kunden, slutanvändaren och samhället.

Ramboll in Sweden

At Ramboll your professional passion powers high quality and innovation from the idea phase over strategy development to execution of projects that add the Ramboll touch on a sustainable future.

Being a foundation owned company our deeply rooted core values direct us to always work from the highest ethical standards, and we trust and expect you to take responsibility and make decisions you can be proud of. Ramboll is the 4th largest engineering, design and consultancy company in Sweden.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 27.02.2019.

Ansøgningsfrist 2019-02-27
Arbejdssted Uppsala

Rambøll Danmark

Rambøll Danmark
Hannemanns Allé 53
DK-2300 København S
Tel:+45 5161 1000
Fax:+45 5161 1001

CVR numre

CVR numre

Rambøll Danmark
35128417

Rambøll Energi
35128417

Rambøll Gruppen
10160669

Rambøll Management Consulting
60997918