Du er altid velkommen til at kontakte vores hotline. Vi kan hjælpe dig gennem fjernopkobling via Teamviewer, så vi vejleder dig direkte på din egen skærm. Det kræver blot, at du klikker på linket Klik her for fjernsupport og oplyser dit Teamviewer Id og din adgangskode.

Jan Nielsen

Projektchef

T: 5161 5912

Jan Nielsen

Projektchef
Klik her for fjernsupport

Ansvarlig for salg, markedsføring og support af administrative/tekniske it-programmer for forsyningsselskaber. Underviser ved Rambølls brugerkurser i Rambøll FAS, Rambøll SMK, Rambøll Stackss og Rambølls hjemmesideløsning til vandværker.

Jes Nielsen

Ingeniør

T: +45 5161 5913

Jes Nielsen

Ingeniør
Klik her for fjernsupport

Arbejder med udvikling og support af administrative/tekniske it-programmer for forsyningsselskaber. Underviser ved Rambølls brugerkurser i Rambøll FAS.

Lisbeth Korsgaard

Konsulent

T: +45 5161 5914

Lisbeth Korsgaard

Konsulent
Klik her for fjernsupport

Hotline og support af Rambøll GRAF/WEB/LER og Rambøll Hjemmeside for forsyningsselskaber. Underviser ved Rambølls brugerkurser i Rambøll GRAF. Tilbyder assistance og rådgivning i forbindelse med digitalisering og opmåling af forsyningens ledningsnet til digitale ledningsplaner samt tilpasning af Rambøll Hjemmeside.

Tilmeld dig nyhedsbrevet